|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, bölge, çeltiksuyu, gazetesi, ilköğretim, merkez, okulu, sabah, yatılı |
![]() |
Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'dek İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1936 yılında Bingöl’de ilk açılan beş okuldan biridir ![]() ![]() 1950 yılına kadar eğitim öğretim bu binada sürdürülmüştür ancak 1950 yılında çıkan büyük bir fırtınada bu bina çökmüş ve yerine betonarmeden aynı bölümlerden oluşan yeni bir eğitim binası yapılmıştır ![]() ![]() 1971 yılında ilimizde meydana gelen depremde köyümüzün yer değiştirmesinin akabinde okulumuz yeni yerleşim yerinde birkaç derslik ilave edilerek yeniden inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Mayıs 2003 tarihinde ilimizde meydana gelen depremde okulumuz yıkılmış; 84 öğrenci ve 1 öğretmen arkadaşımız vefat etmiştir ![]() ![]() Halen bu eğitim binasında 109 KIZ, 125 ERKEK; toplam 234 öğrenci eğitim görmektedir ![]() Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı mevcut olup 5 sınıf öğretmeni, 1 rehber öğretmen, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni ve 1 Okul Öncesi Öğretmen olmak üzere toplam 15 öğretmen görev almaktadır ![]() ![]() Okulumuzun sınıflar bazında ortalama öğrenci sayısı 25’tir ![]() ![]() ![]() ![]() BİNGÖL MERKEZ ÇELTİKSUYU SABAH GAZETESİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() BİNGÖL MERKEZ ÇELTİKSUYU SABAH GAZETES İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: ÇELTİKSUYU SABAH GAZETESİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Çeltiksuyu Köyü Bingöl Telefon Numarası: 4262828588 Faks Numarası: 4262828515 E-mail Adresi: 969381@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Çeltiksuyu Sabah Gazetesi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|