|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bolel, eskişehir, ilköğretim, maziz, odunpazarı, okulu |
![]() |
M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Çağdaş, katılımcı, problem çözen öğrenciler yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ Eğitimde sürekli yenileşmeyi ve gelişmeyi sağlayarak; öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla, okulumuzu eğitim ve öğretim merkezi yapmak ![]() M ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2223241232 Okulun Faksı: 2223243133 Okulun Adresi: ORHANGAZİ MAHALLESİ AZİZ BOLEL SOK ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://azizbolelioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 9686246@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Odunpazarından her saat başından başlayarak 15 dakikada bir hareket eden 11 numaralı otobüs veya Atatürk Stadının yanından kalkan 11 numaralı münibüs ile sürekli ulaşım sağlanmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|