![]() |
M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Hakkında - M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Tanıtım - M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Resimleri - M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu İletişim
.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Çağdaş, katılımcı, problem çözen öğrenciler yetiştirmek. MİSYONUMUZ Eğitimde sürekli yenileşmeyi ve gelişmeyi sağlayarak; öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla, okulumuzu eğitim ve öğretim merkezi yapmak. M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2223241232 Okulun Faksı: 2223243133 Okulun Adresi: ORHANGAZİ MAHALLESİ AZİZ BOLEL SOK.NO.41 Okulun Web Adresi: http://azizbolelioo.meb.k12.tr/ Okulun E-Posta Adresi: 9686246@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Odunpazarından her saat başından başlayarak 15 dakikada bir hareket eden 11 numaralı otobüs veya Atatürk Stadının yanından kalkan 11 numaralı münibüs ile sürekli ulaşım sağlanmaktadır. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok M.Aziz Bolel İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |