|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çalışanlar, ilköğretim, okulu, yenimahalle |
![]() |
Çalışanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çalışanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalışanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çalışanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çalışanlar İlköğretim Okulu Hakkında OKUL KODU 386063 OKUL MÜDÜRÜ REŞAT TÜYSÜZ TELEFON 331 10 34 FAKS 331 10 34 E-POSTA 386063@meb ![]() ![]() WEB ADRESİ yenimahallecalisanlariö ![]() ![]() ![]() ADRES Çalışanlar İlköğretim Okulu Müdürlüğü Kaletepe mah ![]() ![]() ![]() YENİMAHALLE Çalışanlar İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ÇALIŞANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaletepe Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123311034 Faks Numarası: 3123311034 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Çalışanlar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|