![]() |
Çalışanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalışanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çalışanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çalışanlar İlköğretim Okulu Hakkında
OKUL KODU 386063 OKUL MÜDÜRÜ REŞAT TÜYSÜZ TELEFON 331 10 34 FAKS 331 10 34 E-POSTA 386063@meb.gov.tr WEB ADRESİ yenimahallecalisanlariö.meb.k1 2.tr ADRES Çalışanlar İlköğretim Okulu Müdürlüğü Kaletepe mah.852. sok. No:9 YENİMAHALLE Çalışanlar İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çalışanlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çalışanlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çalışanlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çalışanlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ÇALIŞANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaletepe Mah.176. Sok. No:9 Yenimahalle/Ankara Telefon Numarası: 3123311034 Faks Numarası: 3123311034 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Çalışanlar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |