![]() |
Güneşli İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güneşli İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaGüneşli İlköğretim Okulu Hakkında - Güneşli İlköğretim Okulu Tanıtım - Güneşli İlköğretim Okulu Resimleri - Güneşli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Güneşli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Nitelikli insan yetiştirmek ve çevrede örnek bir okul olmak ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizi bilgili, becerili ve kendine güvenen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, bilgiyi sorgulayan ve paylaşabilen, demokratik, verimli, mutlu insanlar olarak yetiştirmektir ![]() Güneşli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6382364 Okulun Faksı: Okulun Adresi: GÜNEŞLİ KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 715183@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: YAKUP TÜRKMEN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 155 KM - İlçe Merkezine Uzaklığı 35 KM Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güneşli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|