![]() |
Güneşli İlköğretim Okulu Fethiye Muğla
Güneşli İlköğretim Okulu Hakkında - Güneşli İlköğretim Okulu Tanıtım - Güneşli İlköğretim Okulu Resimleri - Güneşli İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Güneşli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Nitelikli insan yetiştirmek ve çevrede örnek bir okul olmak. MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizi bilgili, becerili ve kendine güvenen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, bilgiyi sorgulayan ve paylaşabilen, demokratik, verimli, mutlu insanlar olarak yetiştirmektir. Güneşli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6382364 Okulun Faksı: Okulun Adresi: GÜNEŞLİ KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 715183@meb.k12.tr Okulun Müdürü: YAKUP TÜRKMEN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 155 KM - İlçe Merkezine Uzaklığı 35 KM Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güneşli İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |