Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..? |
|
|
#1 |
|
_bushra_
|
Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?-Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -yürüyerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -1984'den beri oraya gidenler geri dönmedi -N-nea??! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bilmem, nasıl gidebilirsin ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ankara yazıyo kardeşim burada, burası Antalya -Gidemezmiyim yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Onu boşver sen bu adrese git burası daha iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bende yabancıyım kardeş -Onu sormadım abi, adres diyom -?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -What? I don't speak Turkish -Pardon abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ne etcen o adrese gidip de bakim -Sana ne ya halla halla -Olmaz sen söylemeden sana tarif etmem -Delimidir nedir yav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -O evi biliyomda sen ne için gidiyodun oraya arkadaşım -Ya chatten bi kadınla tanıştımda Yanına davet etti Anlarsınya -Neaa o benim ev lan! Gel lan buraya zibidi -Pardon abi bilmiyodum Dur, bırak o levyeyi abi -Al ulan -Ah kafammm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Yürüyerek gidersen uzak olur -Zıplayarak gitsem -?! |
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..? |
|
|
#2 | |
|
zeynoo
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?Alıntı:
yazık olmuş adama bi daha chat bile yapmaz heralde:) |
|
|
|
|
#3 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..? 25 çok gzldi kopuqum tsklr![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#4 |
|
_bushra_
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?ark daşlar tşk ederim yorumlarınız için![]() ![]() =)
|
|
|
|
#5 |
|
!!juninho!!
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?koptum yafff ne gzl biiişmiş ellerine salıkk 25
|
|
|
|
#6 |
|
efobedo
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?hehe mükemmel olmuş Teşekkürler
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#7 |
|
kezban
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?güzeller saol
|
|
#8 |
|
_bushra_
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?yorumLarınız için tşkLr !!juninho!! ve efobedo ![]() (: |
|
|
|
#9 |
|
_bushra_
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?kezban tşklr yorumun icin ![]() (= |
|
|
|
#10 |
|
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..? 25
|
|
|
|
#11 |
|
_bushra_
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?tşklr ![]() (: |
|
|
|
#12 |
|
b@ron
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?Süpersin ![]() ![]() ![]() :56:58
|
|
#13 |
|
_bushra_
|
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?saol tşk ederimm ![]() ![]() =)
|
|
|
|