![]() |
Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?
-Abi şu adrese nasıl gidebilirim ?
-yürüyerek ......................................... -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -1984'den beri oraya gidenler geri dönmedi -N-nea??! ......................................... -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bilmem, nasıl gidebilirsin ? ......................................... -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ankara yazıyo kardeşim burada, burası Antalya -Gidemezmiyim yani ........................................ -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Onu boşver sen bu adrese git burası daha iyi ........................................ -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bende yabancıyım kardeş -Onu sormadım abi, adres diyom -?! ........................................ -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -What? I don't speak Turkish -Pardon abi ........................................ -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ne etcen o adrese gidip de bakim -Sana ne ya halla halla -Olmaz sen söylemeden sana tarif etmem -Delimidir nedir yav ........................................ -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -O evi biliyomda sen ne için gidiyodun oraya arkadaşım -Ya chatten bi kadınla tanıştımda. Yanına davet etti. Anlarsınya -Neaa o benim ev lan! Gel lan buraya zibidi -Pardon abi bilmiyodum. Dur, bırak o levyeyi abi -Al ulan -Ah kafammm ........................................ -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Yürüyerek gidersen uzak olur -Zıplayarak gitsem -?! |
Cevap : Abi Şu Adrese Nasıl Gideblirim..?
Alıntı:
yazık olmuş adama bi daha chat bile yapmaz heralde:) |
:24:25 çok gzldi kopuqum tsklr..
|
ark.daşlar tşk ederim yorumlarınız için...=)
|
koptum yafff ne gzl biiişmiş ellerine salıkk :24:25
|
hehe mükemmel olmuş Teşekkürler
|
güzeller.saol
|
yorumLarınız için tşkLr !!juninho!! ve efobedo.. (:
|
kezban tşklr yorumun icin ..(=
|
:24:25
|
tşklr..(:
|
Süpersin.... :56:58
|
saol tşk ederimm...=):ashamed0002:
|