![]() |
espriler ama sözde |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
espriler ama sözdeDepresyondayım, stres amcam ![]() ![]() ![]() - Bir gökdelenin üzerinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş neden? - Çünkü binanın şarjı bitiyormuş ![]() ![]() ![]() - Yaşınız kaç? - Bilmem her yıl değişiyor ![]() ![]() ![]() - Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş ![]() ![]() ![]() - İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı ![]() - Tartı neden tartmamış? - Çünkü üzerinde anti-tartar diş macunu varmış ![]() ![]() - Sinüs 60, kosinüs tutmuş ![]() ![]() ![]() - Kocanızla ortak özelliğiniz ne? - Aynı gün evlendik ![]() ![]() ![]() - Ben her şeyi düşünürüm, demek ki ben tefalim ![]() - Jilet SENSOR ben söyleyim… - Yerin kulağı var benim de kulağım var ![]() ![]() ![]() - Ben yer miyim ? Hayır yemem ![]() ![]() ![]() - Size deniz anası taklidi yapayım mi ![]() ![]() - Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim ![]() - Volkswagen Passat, şahsi oynama… - Can bedenden çıkmayınca ne olur? - Diğer derslerinden geri kalır… - Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim - Bi adam karısını dövüyormuş, kapı çalmış karısını dövmeyi bırakmış, neden? - Eşek sudan gelmiş ![]() - Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi - Bebeğin birine TIR çarpmış ama ölmemiş, neden? - Bezi bariyerliymiş ![]() - Bol keseden atmış, dar keseden eşek ![]() - Adam bilgisayar başında uyuyakalmış ![]() Ertesi gün nezle olmuş ![]() - Windows açık kalmış
|