![]() |
espriler ama sözde
Depresyondayım, stres amcam...
- Bir gökdelenin üzerinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş neden? - Çünkü binanın şarjı bitiyormuş... - Yaşınız kaç? - Bilmem her yıl değişiyor... - Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş... - İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı. - Tartı neden tartmamış? - Çünkü üzerinde anti-tartar diş macunu varmış.. - Sinüs 60, kosinüs tutmuş... - Kocanızla ortak özelliğiniz ne? - Aynı gün evlendik... - Ben her şeyi düşünürüm, demek ki ben tefalim. - Jilet SENSOR ben söyleyim… - Yerin kulağı var benim de kulağım var... - Ben yer miyim ? Hayır yemem... - Size deniz anası taklidi yapayım mi..? - Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim. - Volkswagen Passat, şahsi oynama… - Can bedenden çıkmayınca ne olur? - Diğer derslerinden geri kalır… - Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim - Bi adam karısını dövüyormuş, kapı çalmış karısını dövmeyi bırakmış, neden? - Eşek sudan gelmiş. - Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi - Bebeğin birine TIR çarpmış ama ölmemiş, neden? - Bezi bariyerliymiş. - Bol keseden atmış, dar keseden eşek. - Adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gün nezle olmuş. Neden? - Windows açık kalmış |