Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alaçatı, çeşme, girit, tabağı

Girit Tabağı (Alaçatı - Çeşme)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Girit Tabağı (Alaçatı - Çeşme)






Malzemeler:


4 orta boy Girit kabağı, 1 demet taze soğan, 3 diş sarımsak, kuru nane, taze nane, 1 büyük demet dereotu, tuz, şeker


Hazırlanışı:


Girit kabakları incecik uzunlamasına kesilir Tencereye zeytinyağı konur ve taze soğanın yarısı, sarımsakla sotelenir Kabaklar, taze soğanın yarısı, dereotunun yarısı, kuru nane, tuz ve şeker ilave edilip kendi suyuyla ağır ateşte pişirilir Piştikten sonra taze nane ve dereotu ilave edilir Kapağı kapalı dinlendirilir


Alıntıdır!

[/font]

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.