Erkekler Neden Delirir.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Neden Delirir..>Bayanlarin erkekleri avuclarinda oynatmak icin >programlanmis bir toplumsal bilincaltlari var Bu >kurallar her bayana kadinlik hormonlariyla birlikte >geciyor, genetik olarak devam ediyor Kadin >genlerindeki kodlarin sifrelerini cozdugunuzde >karsiniza cikan liste soyle: > >1 Asla gercekten dusundugun seyi soyleme Asla! > >2 Her zaman anlasilmaz ol > >3 Aylar evvel tartisilmis bir konuyu gundeme getir, >hir cikar Yillar >evvelki bir olayi gundeme getirerek devam et > >4 Erkegin her sey icin ozur dilemesini sagla > >5 Agla ve "Hep senin yuzunden" de > >6 Adamin cantasina, elbisesinin cebine, arabasinin >torpido gozune uzerinde "Seni seviyorum" yazan notlar >birak > >7 Erkegin gozlerinin icine bak sonra bir kahkaha at, >adam ne oldugunu anlayamasin, bir kahkaha daha at > >8 Agla > >9 Adam "Guzel gozlerin var" dediginde "O kadar mi" >diye sor > >10 Her yere ve her seye gec kal Adam gecikecek >olursa bas bas bagir > >11 PMS doneminin cinayeti affettici unsur >olabilecegini anlat > >12 "Bilmem anlatabiliyor muyum" de adamin gozlerine >bak, sonraadamin soyleyecegi her seye "Anlamamissin" >cevabini ver > >13 Babanin silah koleksiyonundan, abinin kara kusak >karateci oldugundan bahset > >14 Ailedeki herkes bana "Prenses" der diye anlat > >15 Eski erkek arkadasinin gobegi olmadigini her >firsatta soyle > >16 Tuvalete gruplar halinde git Asla yalniz basina >birsey yapma > >17 Bagimsizlik bir zaafiyet isaretidir, anne baba >evinde oturmaya devam et > >18 Agla > >19 "Bil bakalim canim ne istiyor" diye sor, >bilemediklerinde azarla > >20 Herseyi dakikasi dakikasina planla, sonra asla o >plana uyma > >21 Kiz arkadaslarini eve cagir balkonda avaz avaz >"Kapi acik, arkani don ve cik" diye sarki soyle > >22 Adamin konusmasini "E leri acik soyleme" diye kes > > >23 "Kilo mu aldim" diye sor, cevabi beklemeden >tereyagli ekmegi yemeye >basla > >24 Agla > >25 Fikralarin sonunu unut > >26 Sadece arkadas grubundaki erkeklere merhaba de ve >onlari birbirlerine dusur >27 Adamin giyimine surekli karis, 3 dakikada bir "Dik >yuru" diye uyar > >28 "Neyin var senin" sorusuna "Madem anlamiyorsun ben >de soylemiyorum"cevabini ver > >29 Adamla ilgileniyor gibi gorun, o sana ilgi duydugu >anda azarla > >30 Bes saniyelik bir sessizlik oldugu anda "Ne >dusunuyorsun" diye sor > >31 Saclarinin uclarini duzelttirdiginde, adam >farketmezse butun gece somurt > >32 Insanlarin surekli kafasini karistir > >33 "Meclis'te kadin kotasi" fikrini ac, butun gece bu >konuyu anlat, baska konuya gecmek isteyenleri "Maco" >ilan et > >34 Agla > >35 Kizarmis patatasleri erkegin tabagina koy, bunun >bir sevgi gosterisi oldugunu soyle, sonra "Sen biraz >kilo aldin" de > >36 Tuzluga bak ve adama "Bu tuzluk sana neyi >hatirlatiyor" diye sor Adam bilemediginde "Daha dogru >durust tanismiyorduk bile ![]() ![]() Ben senden tuz >istemistim, tuzlugu verdiginde kucuk parmagin kucuk >parmagima degmisti" >diye anlat ve Aramizdaki elektrik bitti" de, tuvalete >git Dondugunde masada sampanya yoksa olay cikar > >37 Agla > >38 Kulaginda kac delik oldugunu sor, >bilemezse eski sevgilinin bunlarin >hepsini bildigini anlat > >39 Gece klubunde kapidaki korumalarla tartis, sonra >yanindaki erkege "Bir sey yapsana" de ve bekle > >40 Agla > >41 Bu listeyi adama oku, dudaklarinda bir gulumseme >baslangici oldugu an >olay cikart! |
|
|
|