![]() |
Erkekler Neden Delirir..
>Bayanlarin erkekleri avuclarinda oynatmak icin >programlanmis bir toplumsal bilincaltlari var. Bu >kurallar her bayana kadinlik hormonlariyla birlikte >geciyor, genetik olarak devam ediyor. Kadin >genlerindeki kodlarin sifrelerini cozdugunuzde >karsiniza cikan liste soyle: > >1. Asla gercekten dusundugun seyi soyleme. Asla! > >2. Her zaman anlasilmaz ol. > >3. Aylar evvel tartisilmis bir konuyu gundeme getir, >hir cikar. Yillar >evvelki bir olayi gundeme getirerek devam et. > >4. Erkegin her sey icin ozur dilemesini sagla. > >5. Agla ve "Hep senin yuzunden" de. > >6. Adamin cantasina, elbisesinin cebine, arabasinin >torpido gozune uzerinde "Seni seviyorum" yazan notlar >birak. > >7. Erkegin gozlerinin icine bak sonra bir kahkaha at, >adam ne oldugunu anlayamasin, bir kahkaha daha at. > >8. Agla. > >9. Adam "Guzel gozlerin var" dediginde "O kadar mi" >diye sor. > >10. Her yere ve her seye gec kal. Adam gecikecek >olursa bas bas bagir. > >11. PMS doneminin cinayeti affettici unsur >olabilecegini anlat. > >12. "Bilmem anlatabiliyor muyum" de adamin gozlerine >bak, sonraadamin soyleyecegi her seye "Anlamamissin" >cevabini ver. > >13. Babanin silah koleksiyonundan, abinin kara kusak >karateci oldugundan bahset. > >14. Ailedeki herkes bana "Prenses" der diye anlat. > >15. Eski erkek arkadasinin gobegi olmadigini her >firsatta soyle. > >16. Tuvalete gruplar halinde git. Asla yalniz basina >birsey yapma. > >17. Bagimsizlik bir zaafiyet isaretidir, anne baba >evinde oturmaya devam et. > >18. Agla. > >19. "Bil bakalim canim ne istiyor" diye sor, >bilemediklerinde azarla. > >20. Herseyi dakikasi dakikasina planla, sonra asla o >plana uyma. > >21. Kiz arkadaslarini eve cagir balkonda avaz avaz >"Kapi acik, arkani don ve cik" diye sarki soyle. > >22. Adamin konusmasini "E leri acik soyleme" diye kes. > > >23."Kilo mu aldim" diye sor, cevabi beklemeden >tereyagli ekmegi yemeye >basla. > >24. Agla. > >25. Fikralarin sonunu unut. > >26. Sadece arkadas grubundaki erkeklere merhaba de ve >onlari birbirlerine dusur. >27. Adamin giyimine surekli karis, 3 dakikada bir "Dik >yuru" diye uyar. > >28. "Neyin var senin" sorusuna "Madem anlamiyorsun ben >de soylemiyorum"cevabini ver. > >29. Adamla ilgileniyor gibi gorun, o sana ilgi duydugu >anda azarla. > >30. Bes saniyelik bir sessizlik oldugu anda "Ne >dusunuyorsun" diye sor. > >31. Saclarinin uclarini duzelttirdiginde, adam >farketmezse butun gece somurt. > >32. Insanlarin surekli kafasini karistir. > >33. "Meclis'te kadin kotasi" fikrini ac, butun gece bu >konuyu anlat, baska konuya gecmek isteyenleri "Maco" >ilan et. > >34. Agla. > >35. Kizarmis patatasleri erkegin tabagina koy, bunun >bir sevgi gosterisi oldugunu soyle, sonra "Sen biraz >kilo aldin" de. > >36. Tuzluga bak ve adama "Bu tuzluk sana neyi >hatirlatiyor" diye sor Adam bilemediginde "Daha dogru >durust tanismiyorduk bile... Ben senden tuz >istemistim, tuzlugu verdiginde kucuk parmagin kucuk >parmagima degmisti" >diye anlat ve Aramizdaki elektrik bitti" de, tuvalete >git. Dondugunde masada sampanya yoksa olay cikar. > >37. Agla. > >38. Kulaginda kac delik oldugunu sor, >bilemezse eski sevgilinin bunlarin >hepsini bildigini anlat. > >39. Gece klubunde kapidaki korumalarla tartis, sonra >yanindaki erkege "Bir sey yapsana" de ve bekle. > >40. Agla. > >41. Bu listeyi adama oku, dudaklarinda bir gulumseme >baslangici oldugu an >olay cikart! |