Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pesto, piliç, soslu, tarifi, yapılışı

Pesto Soslu Piliç Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pesto Soslu Piliç Tarifi Yapılışı



Pesto Soslu Piliç Tarifi - Pesto Soslu Piliç Yapılışı - Pesto Soslu Piliç Nasıl Yapılır - Pesto Soslu Piliç Malzemeleri



16 adet Banvit Piliç Baby Şiş Tava
1 çorba kaşığı zeytinyağı
200 gr kiraz domates (her biri 2'ye kesilmiş)
3 çorba kaşığı pesto sos
3 çorba kaşığı krema
4 sap taze fesleğen (yapraklanmış, iri doğranmış)
Tuz
Tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş)

Zeytinyağını ısıtıp, etleri yerleştirin Hızlı ateşte, her iki yüzleri altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 2 şer dak pişirin
Ateşi kısıp, tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 3-4 dak daha pişirip, bir tabağa alın Tuz ve karabiber serpip, sıcak tutun
Aynı tavaya domatesleri yerleştirin Hızlı ateşte ve tavayı hafifçe sallayarak, 1-2 dak pişirin
Pesto sos, krema ve fesleğen yapraklarını ekleyip, 1-2 dak ısıtın
Etleri ve domatesleri tabaklara paylaştırın Fesleğenli kremayı üzerlerine gezdirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.