![]() |
Pesto Soslu Piliç Tarifi Yapılışı
Pesto Soslu Piliç Tarifi - Pesto Soslu Piliç Yapılışı - Pesto Soslu Piliç Nasıl Yapılır - Pesto Soslu Piliç Malzemeleri
16 adet Banvit Piliç Baby Şiş Tava 1 çorba kaşığı zeytinyağı 200 gr kiraz domates (her biri 2'ye kesilmiş) 3 çorba kaşığı pesto sos 3 çorba kaşığı krema 4 sap taze fesleğen (yapraklanmış, iri doğranmış) Tuz Tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Zeytinyağını ısıtıp, etleri yerleştirin. Hızlı ateşte, her iki yüzleri altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 2 şer dak. pişirin. Ateşi kısıp, tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 3-4 dak. daha pişirip, bir tabağa alın. Tuz ve karabiber serpip, sıcak tutun. Aynı tavaya domatesleri yerleştirin. Hızlı ateşte ve tavayı hafifçe sallayarak, 1-2 dak. pişirin. Pesto sos, krema ve fesleğen yapraklarını ekleyip, 1-2 dak. ısıtın. Etleri ve domatesleri tabaklara paylaştırın. Fesleğenli kremayı üzerlerine gezdirerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.