Ceviz Soslu Hindi Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceviz Soslu Hindi Tarifi YapılışıCeviz Soslu Hindi Tarifi - Ceviz Soslu Hindi Yapılışı - Ceviz Soslu Hindi Nasıl Yapılır - Ceviz Soslu Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 4 adet Banvit Hindi Bonfile 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Ceviz Sosu 50 gr ceviz 25 gr kornişon turşusu (süzülmüş) 1 diş sarmısak (dövülmüş) 1 çorba kaşığı kapari (süzülmüş) 2 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış) 80 ml zeytinyağı Zeytinyağı ile tuz ve karabiberi çırpın Etlerin her tarafını bulayıp buzdolabında en az 30 dak dinlendirin![]() Yağsız tavada ve hızlı atete, etlerin her iki yüzünü 4’er dak pişirin Ateşi kısın, üzerine kapak kapatın ve arzu ettiğiniz kıvama gelinceye kadar veya 4-5 dak daha pişirin![]() Üzerlerine hazırladığınız ceviz sosundan koyarak servis yapın Cevis sosu Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar robottan geçirin
|
|
|
|