![]() |
Ceviz Soslu Hindi Tarifi Yapılışı
Ceviz Soslu Hindi Tarifi - Ceviz Soslu Hindi Yapılışı - Ceviz Soslu Hindi Nasıl Yapılır - Ceviz Soslu Hindi Malzemeleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İçindekiler: 4 adet Banvit Hindi Bonfile 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Ceviz Sosu 50 gr ceviz 25 gr kornişon turşusu (süzülmüş) 1 diş sarmısak (dövülmüş) 1 çorba kaşığı kapari (süzülmüş) 2 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış) 80 ml zeytinyağı Zeytinyağı ile tuz ve karabiberi çırpın. Etlerin her tarafını bulayıp buzdolabında en az 30 dak. dinlendirin. Yağsız tavada ve hızlı atete, etlerin her iki yüzünü 4’er dak. pişirin. Ateşi kısın, üzerine kapak kapatın ve arzu ettiğiniz kıvama gelinceye kadar veya 4-5 dak. daha pişirin. Üzerlerine hazırladığınız ceviz sosundan koyarak servis yapın. Cevis sosu Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar robottan geçirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.