İzgara Siğir Rulosu ( 4 Kişilik ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzgara Siğir Rulosu ( 4 Kişilik )Malzemeler : 1 kg sığır filetosu (1 sm kalınlığında dilimlenmiş)1 adet ince doğranmış soğan 2 diş dövülmüş sarımsak 1 tatlı kaşığı fesleğen 6 dilim jambon (her biri ortadan ikiye kesilmiş) 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz -------------------------------------------------------------------------------- Hazırlanışı : Izgaranızı kızdırın ![]() Etleri bir tahta üzerinde 5x5 sm boyutlarında doğrayın![]() Küçük bir kasede soğan, sarımsak, fesleğen, tuz ve biberi karıştırın Karışımdan her et parçasının ortasına biraz koyup, eti yuvarlayarak sarın Rulo etleri jambon parçaları ile sarıp bir kürdanla tutturun![]() Etlerin her iki yanlarını ızgarada 7-8 dakika iyice yumuşayana kadar pişirin Rulo etleri ızgaradan alıp, ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirerek servis edin![]() |
|
|
|