Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baklalı, enginar, etli, tarifi, yapılışı

Baklalı Ve Etli Enginar Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baklalı Ve Etli Enginar Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir



Baklalı ve Etli Enginar Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir




MALZEMELER
250 gram kuşbaşı kuzu eti
150 gram iç bakla
2 adet enginar
10-12 adet arpacık soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Zeytinyağı
Tuz

HAZIRLANIŞI
1 Arpacık soğanları zeytinyağında bir süre kavurun
2 Salçayı ve eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin
3 Tencerenin içinde etlerin ortasına enginarları dizerek yerleştirin

NOT: Enginarların kalın dış yapraklarını ayıklayın Üst kısımlarından da kesin Arzu ederseniz bütün yapraklarını da ayıklatıp kullanabilirsiniz
4 İçbaklaları çevresine dizin
5 Enginarların üstünü geçmeyecek kadar sıcak su ve tuz ilave edip ağzı kapalı şekilde hafif ateşte suyunu çekene dek pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.