![]() |
Marengo Usulü Tavuk Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marengo Usulü Tavuk Tarifi YapılışıMarengo Usulü Tavuk Tarifi - Marengo Usulü Tavuk Nasıl Yapılır - Marengo Usulü Tavuk Malzemeleri Malzeme: (4 kişilik) Büyük bir tencere kullanmak tavuğun daha kolay kızarmasını sağlar ![]() ![]() • 1 çorba kaşığı un • 4 adet kemiksiz tavuk budu, derisi çıkarılmış • 2 çorba kaşığı zeytinyağı • 1 adet büyük soğan, dilimlenmiş • 2 diş sarmısak, ezilmiş • 100 gr ![]() • 400 gr ![]() • 2/3 bardak tavuk suyu • Tuz ve karabiber Hazırlama: Una tuz karabiber ekleyip tavuk butlarını bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|