Bebekler Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebekler Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmirBebekler - Bebekler Köyü - Bebekler Köyü Ödemiş - İzmir - Bebekler Hakkında - Bebekler Resimleri - Bebekler Tanıtım - Bebekler Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Bebekler köyü, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür ![]() Ödemiş'in kuzeybatısında 10 km uzaklıkta küçük bir köydür Köyün halkı yazları Başova yaylasına çıkmaktadır Asıl geçim kaynakları hayvancılık ve sebze üreticiliğidir Köye ulaşım katırcılar sokağından kalkan münibüslerle sağlanır![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Köy Muhtarı : MEHMET ÖZEREN Muhtarlık Erişim Bilgileri : - Telefon : 0 (232) 5656159 Cep Telefonu : 0 (-) Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 406 1997 / İle Uzaklığı : 119 km İlçeye Uzaklığı : 9 km Rakım : 250 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Bebekler köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|