![]() |
Bebekler Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmir
Bebekler - Bebekler Köyü - Bebekler Köyü Ödemiş - İzmir - Bebekler Hakkında - Bebekler Resimleri - Bebekler Tanıtım - Bebekler Bilgileri
İlçe : Ödemiş İL : İzmir Bebekler köyü, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür. Ödemiş'in kuzeybatısında 10 km uzaklıkta küçük bir köydür. Köyün halkı yazları Başova yaylasına çıkmaktadır. Asıl geçim kaynakları hayvancılık ve sebze üreticiliğidir. Köye ulaşım katırcılar sokağından kalkan münibüslerle sağlanır. Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Köy Muhtarı : MEHMET ÖZEREN Muhtarlık Erişim Bilgileri : - Telefon : 0 (232) 5656159 Cep Telefonu : 0 (-) Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 406 1997 / İle Uzaklığı : 119 km İlçeye Uzaklığı : 9 km Rakım : 250 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Bebekler köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |