|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dumlu, ilköğretim, merkez, methiye, okulu |
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarMethiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Resimleri - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu İletişim Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1999 yılında normal eğitim-öğretim olarak hizmete açılmıştır 2002 yılında ikili eğitim-öğretime geçmiştir Okulumuz adını yapılırken maddi olarak büyük desteklerden kaçınmayan ve yardımlarını esirgemeyen Methiye Dumlu Hanımefendiden almıştır![]() Fiziksel Özellikleri Okulumuz 10 sınıflı, 2 katlı, ikili eğtim-öğretim vermektedir okulumuzda 1 tane BT sınıfı ve kütüphane bulunmaktadır Okulumuzda 2 anasınıfı öğretmeni, 10 sınıf öğretmeni,16 branş ğretmeni, 2 idareci, 1 memur ve 2 hizmetli görev yapmaktadır Toplam 529 öğrencimiz bulunmaktadır![]() Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272 ) 229 38 24Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeşilyurt mahallesi 167 sok Okulun Web Adresi: http://methiyedumlu meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 757876 @meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|