![]() |
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Resimleri - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu İletişim
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1999 yılında normal eğitim-öğretim olarak hizmete açılmıştır. 2002 yılında ikili eğitim-öğretime geçmiştir. Okulumuz adını yapılırken maddi olarak büyük desteklerden kaçınmayan ve yardımlarını esirgemeyen Methiye Dumlu Hanımefendiden almıştır. Fiziksel Özellikleri Okulumuz 10 sınıflı, 2 katlı, ikili eğtim-öğretim vermektedir.okulumuzda 1 tane BT sınıfı ve kütüphane bulunmaktadır. Okulumuzda 2 anasınıfı öğretmeni, 10 sınıf öğretmeni,16 branş ğretmeni, 2 idareci, 1 memur ve 2 hizmetli görev yapmaktadır. Toplam 529 öğrencimiz bulunmaktadır. Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272.) 229 38 24 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeşilyurt mahallesi 167. sok Okulun Web Adresi: http://methiyedumlu.meb.k12.tr/ Okulun E-Posta Adresi: 757876.@meb.k12.tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |