![]() |
Bayram Elbisesi .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Elbisesi ..![]() Bayrammış bugun kimin umrunda ![]() ![]() senin oldugun anlardı bana bayram ![]() ![]() sen gıttın tum bayramlar öldü ![]() ![]() sen gittin bütün renkli cıvıl cıvıl eteklerımı cıkardım dolaptan parcalara ayırdım ![]() ![]() tıpkı sen gitmenle parcalara ayrılan ruhum gıbı yaptım o eteklerı ![]() ![]() oysa ki cok severdım ben bayramları ![]() ![]() aldıgın o kırmızı elbıseyı hatırlıyorum ![]() ![]() bayram gününün gelmesini nasıl da beklemiştim gunlerdir ![]() ![]() giyinip anneciğim bak nasılda yakıstı demek ıcın ![]() ![]() yok anne artık o kırmızı elbıse ![]() ![]() ![]() ![]() kendım ıcın sıyah bır elbıse aldım dun carsıdan ![]() ![]() ![]() ![]() kımsem yok gosterebılecegım ![]() ![]() ![]() ![]() yas rengıdır yaa ondan ![]() ![]() ![]() ![]() kımsem yok dedım ya gosterebılecegım yanıldım sanırım annem ![]() ![]() yarın sen goreceksın ve bana cok kızacaksın bılıyorum ![]() ![]() __ üzgünüm annem ![]() ![]() sen al ısterdım elbısemı sıyah renklı olanını degılde kırmızı renklı olanından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne yakısmıs mı sıyah elbısem ![]() ![]() 09 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|