![]() |
Bayram Elbisesi ..
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Bayrammış bugun kimin umrunda .. senin oldugun anlardı bana bayram .. sen gıttın tum bayramlar öldü .. sen gittin bütün renkli cıvıl cıvıl eteklerımı cıkardım dolaptan parcalara ayırdım .. tıpkı sen gitmenle parcalara ayrılan ruhum gıbı yaptım o eteklerı .. oysa ki cok severdım ben bayramları .. aldıgın o kırmızı elbıseyı hatırlıyorum .. bayram gününün gelmesini nasıl da beklemiştim gunlerdir .. giyinip anneciğim bak nasılda yakıstı demek ıcın .. yok anne artık o kırmızı elbıse .. senın olmadıgın gıbı .. kendım ıcın sıyah bır elbıse aldım dun carsıdan .. bayramlar tek elbısem o artık benım .. kımsem yok gosterebılecegım .. zaten kımse de sevmez sıyah rengını .. yas rengıdır yaa ondan .. her bayram senın yasındayım ben annem .. kımsem yok dedım ya gosterebılecegım yanıldım sanırım annem .. yarın sen goreceksın ve bana cok kızacaksın bılıyorum .. __ üzgünüm annem .. sen al ısterdım elbısemı sıyah renklı olanını degılde kırmızı renklı olanından .. ben sen yoksan sıyahları sevıyorum .. . .. ... Anne yakısmıs mı sıyah elbısem .. 09.09.2010 01:06 |