Yeni Başlayanlar İçin İngilizce |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceone ; "Bir Türkçe kelime 17 İngiliz kelimesine bedeldir "- Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdan mısınız ? İngilizce tercümesi: -Are you one of those people whom we unsuccessfully tried to make resemble the citizens of Afyonkarahisar? tu; Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi : -Üç cadı üç Swatch saate bakıyorlar Hangi cadı hangi saate bakıyor?İngilizce tercümesi: -Three witches watch three Swatch watches Which witch watch which Swatch watch?tıri ; Şimdi ileri derece tercüme cümlesi : -Üç travesti cadı üç Swatch saatin butonuna bakıyorlar Hangi travesti cadı hangi Swatch saatin hangi butonuna bakıyor?İngilizce tercümesi: -Three switched witches watch three Swatch watch's switches Which switched witch watch which Swatch watch's which switch?İşte ingilizceyi burda bitiriyoruz
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceSöktük İngilazcayı ![]() ![]() Karikatüre bayıldım
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceVaç viç derken kitlendim ben Artık saçlarım daha sağlıklı görünüyor, teşekkürler |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceUvvv süpermiş |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceAlıntı: Three switched witches watch three Swatch watch's switches Which switched witch watch which Swatch watch's which switch?Bunu hızlı söylemeye çalışın |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceVan niye one kalmış gerçek paneb, kınadım seni Çok güzel İngilimanca konuşurum, İngilizce ve Almanca konuşamasam da Söyledim hem, annem deli muamelesi yapsa da
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceGözünü sevdiğim Türkçesi ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Başlayanlar İçin İngilizceÇok Güzelmiş Benim İngilizcem 5 olduğundan sorunum yok![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|