Tirit - By Lodos |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tirit - By LodosMalzemeler
Etleri yıkayıp,üzerini geçecek kadar suyunu ve tuzunu ekleyip,düdüklü tencerede iyice pişirin ![]() Yufkaları rulo yapıp,aynı boyda kesip borcama dizin,fırında iyice kurutun ![]() Etler pişince suyundan biraz yufakanın üzerine gezdirin ![]() Etleri yenilebilecek lokmalar halinde parçalayıp yufkanın üzerine dizin ![]() Su bardağının içinde et suyu,karabiber ve ezilmiş sarımsakla soz hazırlayın ![]() Etlerin üzerinde gezdirin ve sıcak servis yapın ![]() Afiyet Olsun Ben buu yemeği askerde Odun fırınında pişirilmiş tavşan etinden yapmıştım O şekildede gayet lezzetli oluyor imkanı olan öyle denesin pişman olmaz |
|
|
|