![]() |
Tirit - By Lodos
Malzemeler
Etleri yıkayıp,üzerini geçecek kadar suyunu ve tuzunu ekleyip,düdüklü tencerede iyice pişirin. Yufkaları rulo yapıp,aynı boyda kesip borcama dizin,fırında iyice kurutun. Etler pişince suyundan biraz yufakanın üzerine gezdirin. Etleri yenilebilecek lokmalar halinde parçalayıp yufkanın üzerine dizin. Su bardağının içinde et suyu,karabiber ve ezilmiş sarımsakla soz hazırlayın. Etlerin üzerinde gezdirin ve sıcak servis yapın. Afiyet Olsun Ben buu yemeği askerde Odun fırınında pişirilmiş tavşan etinden yapmıştım O şekildede gayet lezzetli oluyor imkanı olan öyle denesin pişman olmaz |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.