![]() |
Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri![]() Lahana Turşusu Malzemeler:
![]() Not:Turşunun çabuk olmasını istiyorsanız, lahanaları kaynayan suda hafifçe haşlayın ![]() Turşu yapımında püf noktalar Detay Konu |
![]() |
![]() |
![]() |
Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri![]() Kornişon Turşu Tarifi Malzemeler
Hazırlanışı: Taze, sert yapılı, küçük boy ve aynı kalınlıktaki salatalıklar kullanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatalıkları kavanoza doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maydanozu kapak yapın ve kavanozun kapağını kapatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri![]() Pancar Turşusu Tarifi Malzemeler
Pancarları kök ve saplarını kestikten sonra kabuklarıyla birlikte iyice yıkayıp düdüklüye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pancarları tencerenin dışına alıp, elinizin dayanacağı kadar soğuduğunda (çok soğumasın) parmaklarınızla ovalayarak kabuklarını soyun ve yaklaşık 1cm kalınlığında dilimleyip tekrar içinde kaynattığınız suyuna koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turşu Çeşitleri Ve Tarifleri![]() Fasulye Turşusu Malzeme:
Fasulyeleri yıkayıp ayıklayın ![]() ![]() Kavanozun içine önce fasulyelerin bir kısmını yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 çay bardağı sirkeyi de karıştırın ![]() ![]() ![]() Kavanozun kapağını sıkıca kapatarak 15-20 gün bekletin ![]() |
![]() |
![]() |
|