![]() |
Kelime oyunu (iddalı bir soru) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Kelime oyunu (iddalı bir soru)BU GÜZEL SORUYU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM soruyu bir yerde gördüm ve hemen resmini çizdim ![]() Buyrun; resmi büyütüp öyle bakın ![]()
![]() |
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru) |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)res minik ah resminikah gibi bişimi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sam00
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)Biraz zora benziyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)sam00 mantıklı gitmişsiniz ama o zaten örnekdi bizden üstekini bulmamız isteniyor bu durumdada sevgili bbknin yanıtının doğru olduğunu düşünüyorum cvbı ne zaman öğreneceğiz acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sam00
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)Alıntı:
o yazım yanlıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
one spark
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)evet galiba res minik ah===>RESMİ NİKAH |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sam00
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)Farkettiniz mi bilmem ama belki gereksiz birşeydir ama resimde birşey var; _________________________ Orjinal resim: ![]() Resimdeki şey: ![]() _________________________ bir bakın isterseniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)farkettim ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum açıkcası yıldıray arkadaşımız çizerken yanlışlıkla değdirmiş olmalı bence ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)sevgili dejavu arkadaşımız cvbı açıklamıycak anlaşılan? yada bu konuyu tamamen unuttu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)TEBRİKLER BBK DOĞRU CEVAP RES MİNİK AH ![]() AŞAĞIDAKİ İSE OK YAN US US HECESİ YAN YAZILDIĞI İÇİN OKYANUS OLMUŞ ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
BUNUN İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)çok şükür bir an hiç görmüyceksin sanmıştık buda bişey neyse doğru cvp olduğunu öğrendik ya olsun=) |
![]() |
![]() |
|