![]() |
Gaziantep ?ivesiyle - Seven Gyzyn Hakiyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziantep ?ivesiyle - Seven Gyzyn Hakiyesi- Gyyy haradasyn? - Allah seni getirmeye emi ?eyle ![]() - Neen gulasmeyn gyy ![]() - Saa deiym taman ![]() - Gyy Hayce neen duymeyn gyy beni ![]() - Ta?adan baa bak ?eyle ![]() - Acy gelde oturak dayym dayym geldeyn mi var sahym ![]() ![]() - Otur ?eyle urguma da iki çirtik hanek edek ![]() ![]() - Ben niy?dim ni?liym ?indi ![]() ![]() ![]() - He gyyy sahten deiym saa ![]() ![]() ![]() ![]() Hös de dinne adam kiminde annatyy?m ![]() - ?o geçe baggal mamet amminin düvenin urgundahy kon?u Ayyu? dezegil taman ![]() - He ![]() ![]() - He gyy ![]() - Aha o ![]() - He he ![]() - O gudduk olan hyra hyrtlak ![]() ![]() ![]() - Seviiiiym yeen seviiiym ![]() - Hös gyyy gülme eyle bi kelle bile ahlymdan çykmey sahten deyi?m saa neen güliyn eyle beni mi kerç ediy?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayce gyyy ben ney?dicim ?indi gyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - He de ![]() - Du gyyy sokranma aha meddubu ne yazmy? biliymin seviym seni saa yahamy gaptyrdym mahanayla zibil eled de bi kelle da göriym dey? ![]() ![]() - Dyggat! ! ! ! ! ! ! ! en gözel haneni duydun mu seni seviym dey? ![]() - E de ![]() - Bi dafesinde bobam Hösüyünü tagamyzyn urgundan geçiy?kene görmü? i?mar ediyken baa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Gyy Hayce bu deli olan bobamdan my gorhuy ola bi kelle gorhulacak navar bobamda öcü mü sahylam gendini mi yiyci - Elde mi gyyy ![]() - He de ![]() - Her aa?am düva ediym dayym dayym dö?ümün taktasyna vuriym vuriym olmey anbel beter gendimi heder ediym beyle ![]() ![]() ![]() ![]() - Hösüyün Hösüyün ![]() - Yidiken yyhylasyn desem gene yazyk saa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Gorhma hösüyünüm gel navar ![]() ![]() Allah baa ?eyle el gynamaz ayrylyy verede kurtulam ![]() - Hös gyyy Allah etmesin deme ![]() ![]() Seviym ben ni?leym ![]() Kelimelerin mealleri: Hakiye: Hikaye Gyy: Kyz Hayce: Hatice Haradasyn: Nerdesin Allah seni getirmeye: Gitti?in, kaldy?yn yerden dönmeyesin ![]() ?eyle: ?öyle Neen: Neden Gulasymeyn: Duymuyorsun ![]() Saa: Sana Deyiym: Diyorum ![]() Taman: Hani Duymeyn: Duymuyorsun ![]() Ta?a: Pencere Oturak: Oturalym ![]() Dayym: Devamly Geldeyn: Geldi?in Sahym: Sanki Nidiyn: Ne yapyyorsun ![]() Urguma: Kar?yma ![]() Yki çirtik hanek edek: Yki laf edelim ![]() Bes: Yalnyz Ahyl: Akyl Niy?dim ni?liym: Ne yapayym nasyl edeyim ?indi: ?imdi Dü?ünüym: Dü?ünüyorum ![]() Beyle: Böyle Olmey: Olmuyor Yahamy gaptyrdym: Kalbimi verdim Gercik: Gycyk Hös: Sus Abel beter kerç ediyn: Daha beter beni taklit ediyorsun Dinne: Dinle Annatyym: Anlatayym Geçe: Taraf Baggal: Bakkal Mamet: Mehmet Ammi: Amca Düven: Dükkan Urgundahy: Kar?ysyndaki Kon?u: Kom?u Ayyu?: Ay?e Deze: Teyze Taman: Hani He: Evet Güccüg: Küçük Olan: Erkek çocu?u Hyra hyrtlak: Kysa boylu,çok zayyf Geli?y mi? Geliyor mu? Dö?me: Kavga Seviym: Seviyorum Yeen: Çok Kelle: Bir defa Ahyl: Akyl Çykmey: Çykmyyor Sahten: Gerçekten Saa: Sana Tarpadanak: Aniden Dafesinde: Defasynda Zibil: Çöp,pislik Elediydim: Götürüyordum Urgundan: Önünden Bahy?tyg: Baky?tyk Birez: Biraz Biliy?n: Biliyorsun Göze görükümüm: Çok güzelim Güvey: Damat Geyini?: Giyiniyor Bö?dü: Büyüdü Deni?i: De?i?iyor Nader: Ne kadar Gö?nüm: Kalbim Delisi: Ertesi Gapy: Kapy Yumsuk: Yumruk Ta?kala: Panik Haralda: Herhalde Yangy?: Yalny? Güccüg: Küçük U?anan: Çocukla Meersem: Me?er Hösüyün: Hüseyin Meddub: Mektup Hysleyn: Gizlice Dö?üme: Gö?süme Sahladym: Sakladym Sokranma: ?ikayetci olma Mahanayla: Bahaneyle Eled: Götür Gözel: Güzel Hanek: Laf Dyggat: Dikkat E de: Evet de Bobam: Babam Taga: Pencere Y?mar: Parmakla i?aretle?me Ganne: ?i?e Seyirtti: Ko?arak glmek Govalady: Kovalady Firdöös: Firdevs bayan ady Maasim: Masum,zavally Gader: Kadar Balhiy: A?rymak Made: Mide Sanciy: Sancylanmak Eli ba?ynda habi: gripin Yosam: Yoksa Anlamey: Anlamyyor Navar: Ne var Öcü: ?eytan Sahylam: Gerçek Gendi: Kendi Elde mi? Öyle de?il mi? Aa?am: Ak?am Düva: Dua Uçun: Yçin Badda: Beddua Ediy?m: Ediyorum Yidiken yyhylasyn: Gençken ölesin Dünyada tad aldyrmasyn: Dünyada tad almayasyn Adyn ?anyn bellisiz ola: Ortadan kaybolursunda nerede oldu?unu kimseler bilmesin ![]() Beyle: Böyle Dymdyzlak: Tek ba?yna Hebiceeni: Hepsini Irmeylar: Ayyrmyyorlar Fenikiym: Yçim geçiyor Hyssadanak: Sessizce Çirtim: Çok güzel giyinmek Bekleym: Bekliyorum Hulklaniym: Duygulanyyorum Aalarym: A?larym Gader: Kadar Gorhma: Korkma Navar: Ne var Aynat: Ynat Ba: Bana ?eyle: ?öyle El gynamaz ayrylyy: Ölüm ayryly?y Not: Bu Hikaye Günün Hikayesi ( En Çok Be?enilen ALTIN HYKAYE ) olarak seçildi ![]() *Alynty* |
![]() |
![]() |
|