Ölmeden Önce :D |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölmeden Önce :D- Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanyr dur da göstereyim - Teker teker gelin layn ![]() ![]() - Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardy? - Korkma, bu tünelden yllardr tren geçmiyor ![]() ![]() - Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalym, kaçalym abi ![]() ![]() - Geeel, geeel, sa? yap gel - Abi çok seri bi araba bu yaaa ![]() ![]() - Demek piranha dedikleri ?ey bu Hiho, bak Hulusi abi byyyklary ile oynuyom bi ?ey olmuyo - O irmikleri neden aldyn Nurhan, helva my yapycan? Niye? - Burasy Fener tribünü de?il mi? - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo ![]() ![]() - Müjdemi isterim Turhan abi bi kyzyn daha oldu - Kim bekler lan ye?ilin yanmasyny?! - Bekle Cem?it abi ben bi dalyp çykycam - Hala karly gösteriyor mu hanym? - Elektrikçiye ne gerek var canym, ben hallederim - Gel abi burasy boyu geçmiyo - Vakkas abi Senin için öyle böyle diyorlar, do?ru mu? - Hihoha ![]() ![]() Bak gelen ?ey köpekbaly?yna ne kadar da benziyor - Rasim abi, kafesin kapysy kapaly de?il mi? - Baba ![]() ![]() Ben hamileyim - Yapma Satylmy? abi, ?eytan doldurur - Bu külüstür essahtan 200 yapyyor mu? - Semra'cy?ym bak arabanyn ibresi 200'ü gösteriyor - Ben öldükten sonra tablolarym çok para edecek Ay?egül ![]() - Bo?aza gelip temiz hava almayy iyi akyl ettik ![]() ![]() Çocu?um oynama ?u arabanyn el freniyle![]() ![]() - Doktora neyin gerek yok Beni üfürükçü Sabit hocaya götürün - Ohooo doktorun her dedi?ini yapsak açlyktan ölürüz birader Hadi yeyin yeyin afiyet olsun![]() ![]() - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! Y?imi bana mi ö?retiyon, lavuk! Kes ?u mavi teli! - Sayyn seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik Aslanyn a?zyny açyp, ba?ymy içine sokuyorum - Burasy eskiden mayyn tarlasyymy? ama artyk bi tane bile kalma ![]() ![]() - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlysydyr - Para?ütü en a?a?yda ben açaca?ym - Komutanym, pimini çektikten sonra kaça kadar sayycaktyk? - Olum bu mantarlar zehirli de?il, bak ben nasyl yiyorum - Amma keskin virajmy? yav!! - Dikkat kaptanynyz konu?uyor: E?hedü en la ilahe illallah ![]() ![]() (Pilot Temel) - Önüne baksana lan! Ne çarpyyon omzuma? - Bu kadar korkma canym! Bu yylanlaryn hepsinin zehirleri alynmy? - Uça?yn pervanesini görüyon mu? O kadar hyzly dönüyo ki sankim dönmüyomu? gibi - Kaplanlar da ayny kedi yavrulary gibidir Bak böyle gydy?yndan sevicen bak iyi bak![]() ![]() ![]() |
|
|
|