![]() |
İğrenç Espriler. :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İğrenç Espriler. :DOff! Burası leş gibi cacık koktu ![]() Yine mi üstüne yoğurt mu döktün? Hangi kel kıpırdamaz? -Heykel ![]() Tahin ile Hakan Peker arasında ne fark vardır ? -Tahin pekmez, Hakan Peker ![]() Ay, Dünya'ya ne demiş? -Çok çekicisin! Saçmalanmaz, saç taranır ![]() Adamın birinin kahvesi taşmış, çayı da kaya ![]() File çorap aldım ![]() -File niye aldın? Kendine alsaydın ya ![]() Tunus'da da Zeki Triko var mıdır acaba? -Hayır, orda aptal triko var ![]() Stres atıyorum! Tut! Tühh ![]() ![]() ![]() Adamın biri köprüden atlayıp intihar edecekmiş, ama tam atlarken körpünün altından bir şey geçmiş ve adam atlamamış ![]() -Vazgeçmiş ![]() +Daha sonra aynı köprüden 2 kişi atlamak istemiş, ama yine köprünün altından bir şey geçmiş ve yine atlamamışlar ![]() -Were geçmiş ![]() +Hangi kedi kucağa alıp sevilmez? -Volkswagen Caddy ![]() Ben sana örümcek olamazsın demedim, ben sana adam olamazsın dedim ![]() Muazzez Abacı şarkı söylerken neden hareket edemez? -Çünkü hatıralar sarmış dört bir yanını ![]() Acil nikah kıydırmamız lazım ![]() -Nikah dairesi yok, nikah dikdörtgeni olur mu? +Yok kardeş, vazgeçtim ![]() ![]() İnsanlar niye kafasına su dökülerek uyandırılır? -Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ![]() Bozuk paranız var mı? -Tamir mi edicen? Annem git buzlukdan cola'yı al dedi ![]() -Ben zoru seçtim ![]() Gülmekten öldüm, öbür dünyadan yazıyorum ![]() Bir espri patlattım ![]() ![]() ![]() ![]() BY |
![]() |
![]() |
|