![]() |
İğrenç Espriler. :D
Off! Burası leş gibi cacık koktu.
Yine mi üstüne yoğurt mu döktün? Hangi kel kıpırdamaz? -Heykel. Tahin ile Hakan Peker arasında ne fark vardır ? -Tahin pekmez, Hakan Peker. Ay, Dünya'ya ne demiş? -Çok çekicisin! Saçmalanmaz, saç taranır. Adamın birinin kahvesi taşmış, çayı da kaya. File çorap aldım. -File niye aldın? Kendine alsaydın ya. Tunus'da da Zeki Triko var mıdır acaba? -Hayır, orda aptal triko var. Stres atıyorum! Tut! Tühh.. Amortiyi tek rakamla kaçardım gene. Adamın biri köprüden atlayıp intihar edecekmiş, ama tam atlarken körpünün altından bir şey geçmiş ve adam atlamamış. Ne geçmiş? -Vazgeçmiş. +Daha sonra aynı köprüden 2 kişi atlamak istemiş, ama yine köprünün altından bir şey geçmiş ve yine atlamamışlar. Bu sefer ne geçmiş? -Were geçmiş. +Hangi kedi kucağa alıp sevilmez? -Volkswagen Caddy. Ben sana örümcek olamazsın demedim, ben sana adam olamazsın dedim. Muazzez Abacı şarkı söylerken neden hareket edemez? -Çünkü hatıralar sarmış dört bir yanını. Acil nikah kıydırmamız lazım. Nikah dairesi nerede? -Nikah dairesi yok, nikah dikdörtgeni olur mu? +Yok kardeş, vazgeçtim. Şurdaki kasapta kıydırırım ben. İnsanlar niye kafasına su dökülerek uyandırılır? -Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır. Bozuk paranız var mı? -Tamir mi edicen? Annem git buzlukdan cola'yı al dedi. -Ben zoru seçtim. Gülmekten öldüm, öbür dünyadan yazıyorum. Bir espri patlattım... 2 ölü, 1 yaralı. BY |