![]() |
Palamut Lakerda Tarifi (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Palamut Lakerda Tarifi (6 Kişilik)![]() Palamut Lakerda (6 Kişilik) Malzemeler
Palamudu temizledikten sonra kalın yuvarlaklar şeklinde dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altı günün sonunda geri kalan 3 çorba kaşığı tuz, 5 adet buz ve 5 su bardağı suyu bir kapta karıştırın ve balık dilimlerini içine katın ![]() ![]() ![]() Not: Balığın fazla kuru olmaması için 600-700 gramlık olanlarını tercih edin ![]() Kaynak: Sofra Dergisi Ayrıca Lakerda'nın Hikayesi için buraya bakabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|