![]() |
İşte Sevgi Böyle Bişey:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() İşte Sevgi Böyle Bişey:))Seni çok ama çok seviyorum canım Beni mutsuz edemezsin ![]() Başaramazsın bunu ![]() Çünkü ben sana “ hayat “ dedim sevgili ![]() Öldüremezsin bizi ![]() Üzemezsin beni ![]() Kendini öldürmeye yeltendikçe ben seni “ bende “ büyütmeye devam edeceğim ![]() Sen devam et kendinin katilin olmaya ![]() Sen yüzünü kapattıkça umuda ben seni “ sende “ doğurmaya devam edeceğim ![]() İnatla, sabırla ![]() Çünkü sen cansın bende ![]() ![]() Yüreğine darağacları kurmakta kendin kadar özgür, ben kadar rehinsin hayata ![]() Durma kanat dudaklarını ![]() Sonra da tuz bas üzerlerine ![]() Ama başaramayacaksın beni hüzünlere gelin etmeye ![]() Başaramayacaksın çünkü sen bana aitsin ![]() Öldüremezsin beni ![]() Üzemezsin sevgili ![]() ![]() Çünkü sen köklerime hayat verdin ![]() Sökemezsin beni senden ![]() Atamazsın içimdeki seni ![]() Şimdi devam et kaldığın yerden ![]() Öldürmeye devam et kendini ![]() Güya sadece kendini öldüreceksin ![]() ![]() Hayır hayır ![]() Sen bir kez öperken toprağı dudaklarından, ben sensizlikte bin kez ölümü prova ederim gözlerimde ![]() Sana öldükçe çoğalırım ben, çoğaldıkça büyürüm sende ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:)) |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))valla zeynep'ciğim öyle bi başarıyorlarki :)) neyse emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))başaran birilerini bizde bulsak hiç fena olmıcak hani:img-blush2: sağol canımcım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))Bitanem yok yaa bulma sakıın Seni çok ama çok seviyorum canım Beni mutsuz edemezsin ![]() Başaramazsın bunu ![]() ben bunu kastetmiştim:sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zeynoo
|
![]() Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))hııııııııııı ben böyle seven birini bulmaktan bahsetmiştim pardon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))Çünkü sen köklerime hayat verdin ![]() Sökemezsin beni senden ![]() Atamazsın içimdeki seni sevmek ancak bu kadar güzel anlatılır
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zeynoo
|
![]() Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))yorumun için tşkler gözyaşı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|