![]() |
İşte Sevgi Böyle Bişey:))
Seni çok ama çok seviyorum canım
Beni mutsuz edemezsin. Başaramazsın bunu. Çünkü ben sana “ hayat “ dedim sevgili. Öldüremezsin bizi. Üzemezsin beni. Kendini öldürmeye yeltendikçe ben seni “ bende “ büyütmeye devam edeceğim. Sen devam et kendinin katilin olmaya. Sen yüzünü kapattıkça umuda ben seni “ sende “ doğurmaya devam edeceğim. İnatla, sabırla. Çünkü sen cansın bende.. Yüreğine darağacları kurmakta kendin kadar özgür, ben kadar rehinsin hayata. Durma kanat dudaklarını. Sonra da tuz bas üzerlerine. Ama başaramayacaksın beni hüzünlere gelin etmeye. Başaramayacaksın çünkü sen bana aitsin. Öldüremezsin beni. Üzemezsin sevgili.. Çünkü sen köklerime hayat verdin. Sökemezsin beni senden. Atamazsın içimdeki seni. Şimdi devam et kaldığın yerden. Öldürmeye devam et kendini. Güya sadece kendini öldüreceksin.. Hayır hayır. Sen bir kez öperken toprağı dudaklarından, ben sensizlikte bin kez ölümü prova ederim gözlerimde. Sana öldükçe çoğalırım ben, çoğaldıkça büyürüm sende... |
Cevap : İşte Sevgi Böyle Bişey:))
valla zeynep'ciğim öyle bi başarıyorlarki :)) neyse emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için.
|
başaran birilerini bizde bulsak hiç fena olmıcak hani:img-blush2: sağol canımcım..
|
Bitanem yok yaa bulma sakıın
Seni çok ama çok seviyorum canım Beni mutsuz edemezsin. Başaramazsın bunu. ben bunu kastetmiştim:sm_wink: |
hııııııııııı ben böyle seven birini bulmaktan bahsetmiştim pardon:icon_sorry:
|
Çünkü sen köklerime hayat verdin.
Sökemezsin beni senden. Atamazsın içimdeki seni sevmek ancak bu kadar güzel anlatılır |
yorumun için tşkler gözyaşı..
|