![]() |
Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)), |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)),gece saat 00:30 -kızım hadi kapat artık gözlerine yazık hadi evladım ![]() ![]() ![]() ![]() -tamam annecim sen çeneni kapattığın anda bende bu pc yi kapatacam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -terbiyesiz,ahlaksız ![]() ![]() ![]() ![]() -sen bilirsin anne pcde açık kalacak gece saat 01:45 -babanı uyandırıp söylieceğim seni kızım ![]() ![]() ![]() ![]() -yarın sabah söylersin anne,şimdi adamı rahatsız etme ikimizde evden atar valla -o bilgisayarını da yarın unut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -maalesef anne hiç aklımdan çıkmıyorki gece saat 02:55 - kızım hadi yat artık sen ne utanmazsın yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() -anne adam mı öldürdüm yaa niye utanayım? -sen beni öldürdün kızım beni ![]() ![]() ![]() ![]() -hımmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -SAYGISIZ! -sen ölüsün konuşma benle ![]() gece saat 03:25(GODFATHER(!) geldi aha ) -bu ne ya -babacım daha 2 dakika oldu açalı bilgisayarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -iyi halt ettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -tamam babacım kızma ya kapatıyorum allah allah sanki 6 saat sonra yine açacam -bak sıpaya hala konuşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -nerde? -GEL BURAYA ![]() ![]() ![]() ![]() -tamam babacım kızma hemen ya ANNEEE -ben sana dedim evladım ANNEEEEE diye bağırma boşa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)), |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)),-Bu ne ya -Babacım daha 2 dakika oldu açalı bilgisayarı ![]() ![]() Bunu bir yerden hatırlıyorum ama ![]() ![]() Tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)), |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)), |
![]() |
![]() |
|