![]() |
Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)),
gece saat 00:30
-kızım hadi kapat artık gözlerine yazık hadi evladım.... -tamam annecim sen çeneni kapattığın anda bende bu pc yi kapatacam..... -terbiyesiz,ahlaksız.... -sen bilirsin anne pcde açık kalacak gece saat 01:45 -babanı uyandırıp söylieceğim seni kızım.... -yarın sabah söylersin anne,şimdi adamı rahatsız etme ikimizde evden atar valla -o bilgisayarını da yarın unut..... -maalesef anne hiç aklımdan çıkmıyorki gece saat 02:55 - kızım hadi yat artık sen ne utanmazsın yaaa.... -anne adam mı öldürdüm yaa niye utanayım? -sen beni öldürdün kızım beni.... -hımmm....neyse anne yarın kaldırırız cenazeyi....şimdi geç oldu artık -SAYGISIZ! -sen ölüsün konuşma benle http://forum.zevzek.com/style_emotic...fault/ermm.gif gece saat 03:25(GODFATHER(!) geldi aha ) -bu ne ya -babacım daha 2 dakika oldu açalı bilgisayarı.....(düşündükçe ölüyorum ya... ) -iyi halt ettin ...... -tamam babacım kızma ya kapatıyorum allah allah sanki 6 saat sonra yine açacam -bak sıpaya hala konuşuyor..... -nerde? -GEL BURAYA.... -tamam babacım kızma hemen ya ANNEEE -ben sana dedim evladım ANNEEEEE diye bağırma boşa..... |
Cevap : Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)),
-Bu ne ya
-Babacım daha 2 dakika oldu açalı bilgisayarı.. Bunu bir yerden hatırlıyorum ama..:d Tşkler..:) |
Cevap : Gecenin Bir Yarısı Anneyle Muhabbet:)),
Alıntı:
|