|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah, cevapları, dostlarının, dudak, hazır, uçuklatan |
![]() |
Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır Cevapları |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır CevaplarıHuzur: Zeynel Abidin hazretleri , abdest alirken sapsari kesilirdi ![]() Sebebini sorduklarinda ?- Kimin huzurunda durdugumu düsünürseniz , sebebini anlarsiniz ![]() At Nali Ugur Getirir'mi: Kadiköy Camiinde vaaz vermekte olan Osman Demirci Hoca'ya , Hocam , diye sormuslar ![]() Demirci Hoca;-Zannetmiyorum ,diye cevab vermis ![]() O Nallar'dan her atta dört tane var ama ![]() Bütün gün kamci yiyip duruyorlar ![]() Mezartasi Yazisi: Behlül Dana'ya biri sorar : Oglum öldü ![]() Behlül Dana hz ![]() Sunu yazdir dün altinda olan cimenler bugün üstünde yeserdi ![]() Ey yolcu anla'ki , su toprak günahtan gayri herseyi örter ![]() Hayat Ne Zaman Baslar: Hayat Kirkindan sonra baslar , diyen bir kisi'ye Said Turhan su karsiligi vermis ; Eger otuz besin'de ölmez'sen ! ![]() ![]() ![]() Her Koyun: Harun Resit , kendisine hep ikaz eden Behlül Dana hazretlerine:- Sen kendi isine bak dermis ![]() ![]() Birgün sarayi pis bir koku kaplamis ![]() ![]() Bu isi yapani'da kesfetmisler tabii'ki Behlül ![]() Gördügünüz gibi , her koyun kendi bacagindan asilir efendim , demis ![]() Fakat etrafi kokuttugu icin , herkesi rahatsiz eder ![]() Riyakara Cevab: Adamin biri , Hz ![]() Söylediklerinden daha asagi , fakat icinden gecirdiklerinden daha üstünüm ![]() Bakis Farki: Adamin biri ,Muhammed bin Vasi'nin bacaginda'ki yarayi görüp; Sana aciyorum" dediginde , ondan su cevab'i almis ;- Ben , ayni yaranin gözüm'de cikmadigina sükrediyorum ![]() Susturucu Tedavi: Zamane genclerinden biri , bir toplantida Mehmed Akif'i kücük düsürmeye calisip;- Affedersiniz , demis ![]() Mehmet Akif , hic istifini bozmadan su cevabi vermis ;- Evet , bir yeriniz'mi agri'yordu ? Müjde: Harun Resid'in vezirlerinden birisi,Behlül Dana'ya latife yollu takilarak ![]() Müjde sana ey Behlül , Sultanimiz seni, domuzlarla maymunlara coban tayin etti :-dendiginde ![]() Behlül su cevab'i vermis;- Öyle ise kulaklarina ac'da emirlerimi yerine getirmeye hazirlan ![]() Peygamber hanesi: Hz ![]() Gercekten hic bir sey kalmadimi ? Evet , demis esi ![]() ![]() O yoklukta tükenmez hazinelerin sahibini bulan Mevlana;-Ellerini kaldirip ! ALLAH'im sana Hamd'ü sena'lar olsun , diye sükretmis ![]() Evim , Peygamber hanesine benzedi ![]() Korkuya gerek yok: Bir Rus General'i , Seyh Samil'in istihani abartarak , beni yemenizden korkuyorum , deyince ![]() Seyh Samil ;- Bosuna korkmayin efendi ,demis ![]() Bizim Dinimizde domuz eti yemek haramdir
![]() |
Cevap : Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır Cevapları |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır CevaplarıOkuyan gözlerine sağlık pesimistt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır Cevaplarıyine harika konulara el atmışsın gülgüzeli eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır Cevapları![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır Cevaplarıgerçekten çok güzel olmuş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Allah Dostlarının Dudak Uçuklatan Hazır CevaplarıTeşekkürler black_R-O-S-E ilgin için sagol ![]() |
![]() |
![]() |
|