![]() |
Herşey De Vardır Bir Hayır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey De Vardır Bir HayırHerşey De Vardır Bir Hayır ![]() ![]() ![]() Eski bir zamanda bi krallık varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birgün kral ava çıkmaya karar vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kral buna çok kızmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu krallığın sınırları içerisinde bi bölge varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kral bu bölgeyi çok merak etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tam etrafa bakınırken yakalanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meğerse burdakiler bi insanın vücudunun her hangi bi yerinde bi eksiklik varsa o kişiyi yedikleri takdirde lanetleniceklerine inanıyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o zaman giden parmağı olmasaydı şimdi giden canı olucaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her zaman ki cümlesini söylemiş -vardır bundada bi hayır- bu durum üzerine kral yine sinirlenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() demişki eğer sen beni zindana attırmasaydın bende seninle oraya gelicektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey böyledir aslında sadece örneği farklıdır parmağı değilde kolu kırılmıştır yada malını kaybetmiştir örnekleri çoğalta biliriz bizim başımıza bişey gelse hemen söylenmeye başlarız tabi ilk önce şunu sorarız NEDEN BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|