Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilde, ihlas, ikincisi, koleji, türkiye, yabancı

İhlas Koleji Yabancı Dilde Türkiye İkincisi

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İhlas Koleji Yabancı Dilde Türkiye İkincisi

okundu

öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (öSYM)nin resmi web sitesinde açıklanan sonuçlara göre, 2007 Yabancı Dil Sınavında özel İhlas Karma Lisesi ham puanda Türkiye 2si olduöSYM'nin internet sitesi wwwosymgovtrde açıklanan bilgilere göre 2007 Yabancı Dil Sınavında özel İhlas Karma Lisesi öSS-Dil Puanında da Türkiye 3sü oldu2006 öSS ve 2007 OKSde Türkiye birincisi olan İhlas Koleji geçtiğimiz günlerde öSYMnin internet sitesinde açıklanan sonuçlarda 2007 öSS Eşit Ağırlık-2 türünde de Türkiye birincisi ilan edilmiştiöSYMnin resmi internet sitesinde yeralan son açıklamada ise özel İhlas Karma Lisesi 2007 Yabancı Dil Sınavında İngilizce ham puanda kendi türündeki okullar arasında Türkiye 2liğini, öSS-Dil Puanında ise Türkiye 3lüğünü elde etti Yine wwwosymgovtrde açıklanan verilere göre özel İhlas Karma Lisesi Felsefe testi puan ortalamasına göre Türkiye altıncısı, Coğrafya testi sonuçlarına göre dokuzuncu, Türkçe ve Tarih testlerinde ise on ikinci olarak listelerde yer aldıPeşpeşe alınan bu başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirten İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, eğitim öğretim faaliyetlerinde profesyonel bir anlayış yürüttüklerini ve yabancı dile vermiş oldukları önemin okullarına bu başarıları getirdiğini belirttiKoç: Biz başarıyı tüm branşlarda yakalamayı hedeflemiş durumdayız Bugün herkes en az bir yabancı dil bilmek zorundadır İhlas Koleji camiası olarak biz sorumluluklarımızın farkındayız öğrencilerimiz de elde ettikleri bu başarılar ile bizlere mutluluk yaşattılar Bireysel başarıları takım halinde başarılara dönüştürmeyi başardık Bu başarıların bizlere yaşattığı mutluluğu tarif edemem Emeği geçen herkesi kutluyorum dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com