![]() |
İhlas Koleji Yabancı Dilde Türkiye İkincisi
okundu öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (öSYM)nin resmi web sitesinde açıklanan sonuçlara göre, 2007 Yabancı Dil Sınavında özel İhlas Karma Lisesi ham puanda Türkiye 2.si oldu.öSYM'nin internet sitesi www.osym.gov.trde açıklanan bilgilere göre 2007 Yabancı Dil Sınavında özel İhlas Karma Lisesi öSS-Dil Puanında da Türkiye 3.sü oldu.2006 öSS ve 2007 OKSde Türkiye birincisi olan İhlas Koleji geçtiğimiz günlerde öSYMnin internet sitesinde açıklanan sonuçlarda 2007 öSS Eşit Ağırlık-2 türünde de Türkiye birincisi ilan edilmişti.öSYMnin resmi internet sitesinde yeralan son açıklamada ise özel İhlas Karma Lisesi 2007 Yabancı Dil Sınavında İngilizce ham puanda kendi türündeki okullar arasında Türkiye 2.liğini, öSS-Dil Puanında ise Türkiye 3.lüğünü elde etti. Yine www.osym.gov.trde açıklanan verilere göre özel İhlas Karma Lisesi Felsefe testi puan ortalamasına göre Türkiye altıncısı, Coğrafya testi sonuçlarına göre dokuzuncu, Türkçe ve Tarih testlerinde ise on ikinci olarak listelerde yer aldı.Peşpeşe alınan bu başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirten İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, eğitim öğretim faaliyetlerinde profesyonel bir anlayış yürüttüklerini ve yabancı dile vermiş oldukları önemin okullarına bu başarıları getirdiğini belirtti.Koç: Biz başarıyı tüm branşlarda yakalamayı hedeflemiş durumdayız. Bugün herkes en az bir yabancı dil bilmek zorundadır. İhlas Koleji camiası olarak biz sorumluluklarımızın farkındayız. öğrencilerimiz de elde ettikleri bu başarılar ile bizlere mutluluk yaşattılar. Bireysel başarıları takım halinde başarılara dönüştürmeyi başardık. Bu başarıların bizlere yaşattığı mutluluğu tarif edemem. Emeği geçen herkesi kutluyorum dedi. |