![]() |
Canım Demek |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Canım DemekEn güzel "canım'ı" kime dersiniz? En içten, en dolu dolu ![]() ![]() ![]() En kuvvetli ve en tamamen gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun bakışlarıyla, onun sıcaklığıyla, en güzel hissettiren size kendinizi ![]() ![]() ![]() O'na sarıldığınızda en sıcak kucağı size kim verir? Kim sabahları uyandığında "seni çok seviyorum" u en içten şekliyle söyler ![]() Kim siz yatağınızda uyurken gelip sokuluverir karın boşluğunuza ![]() Kimi her zaman ve her ne olursa olsun herşeye rağmen seversiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun canı yanınca sizinde yanar, o üzülünce içiniz titrer, o hastalanınca başından ayrılamazsınız, o dünyanın en güzel şeylerine layıktır ![]() ![]() Onu hergün öpsenizde doymazsınız, onu hergün görmekten sıkılmazsınız, onun sizden başkasına sizin kadar ait olamayacağını bilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, sizin için bu dünyanın en en en harika şeyidir ![]() ![]() O sizindir, siz de onun ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Canım Demek |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Canım Demekgerçekten çok anlamlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşkler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canım Demekesmer_yar ben teşekkür ederim canım okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Canım DemekÇok güzel bir paylaşım emeğine sağlık gül güzeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canım Demekseninde okuyan gözlerine sağlık şengül ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Canım DemekPaylaşımın için teşekkürler sevgili gülgüzeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canım Demekben teşekkür ederim vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() Cevap : Canım DemekBir evladım yok henüz ![]() ![]() Canım derken bu sözün en güzel anlamını kardeşimde hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canım Demekteşekkürler matecim okuyan gözlerine sağlık ![]() inşallah mevlam birgün o canım kelimesini evladına da söylemeni nasip eder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
jasmine
|
![]() Cevap : Canım Demekpaylaşımın için tşkler emeğine sağlık gülgüzeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canım Demekjasmine,Tehlikeli teşekkürler arkadaşlar vakit ayırdığınız için ![]() okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canım Demekokuyan gözlerine sağlık sevgili kaplan teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|