![]() |
Canım Demek
En güzel "canım'ı" kime dersiniz? En içten, en dolu dolu...
En kuvvetli ve en tamamen gerçek..En bir ömür süren ve hiç azalmayan... Onun bakışlarıyla, onun sıcaklığıyla, en güzel hissettiren size kendinizi... O'na sarıldığınızda en sıcak kucağı size kim verir? Kim sabahları uyandığında "seni çok seviyorum" u en içten şekliyle söyler. Kim size her sarıldığında içinizde en büyük boşluğun onun kollarıyla dolduğunu hissedersiniz? Kim siz yatağınızda uyurken gelip sokuluverir karın boşluğunuza. Kimi her zaman ve her ne olursa olsun herşeye rağmen seversiniz. O her ne yaparsa, o her nerede olursa sizin ona olan sevginiz hiç bitmez. Onu her gördüğünüzde içiniz titrer, ona baktıkça hep gurur duyarsınız, onunla hep güzel vakit geçirirsiniz. Onsuz bir hayat düşünemezsiniz. O size yaşam sevinci verir. O tam ve olgun sevgiyi verir size. Onunla olmak dünyanın en güzel duygusudur. O yanınızda olunca toprağın üstü bile en güzel en keyifli yer olur sizin için. Onun canı yanınca sizinde yanar, o üzülünce içiniz titrer, o hastalanınca başından ayrılamazsınız, o dünyanın en güzel şeylerine layıktır. O iyi ki vardır, o iyi ki dünyaya gelmiştir, gelmesine vesile olmuşsunuzdur. Onu hergün öpsenizde doymazsınız, onu hergün görmekten sıkılmazsınız, onun sizden başkasına sizin kadar ait olamayacağını bilirsiniz. Ona güveniniz sonsuzdur. Onunla huzuru ve mutluluğu bulursunuz.... O, sizin için bu dünyanın en en en harika şeyidir.Ona "canımların" en güzelini doyasıya söyler ve hiç üzülmezsiniz. O sizindir, siz de onun. Bunun başka bir tarifi yoktur. |
Cevap : Canım Demek
gerçekten çok anlamlı.. :img-clapping::img-clapping::img-clapping:
tşkler paylaşım için |
esmer_yar ben teşekkür ederim canım okuyan gözlerine sağlık...
|
Çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık gül güzeli.
|
seninde okuyan gözlerine sağlık şengül.
|
Paylaşımın için teşekkürler sevgili gülgüzeli.
|
ben teşekkür ederim vakit ayırdığın için.
|
Bir evladım yok henüz..
Canım derken bu sözün en güzel anlamını kardeşimde hissediyorum.... Teşekkürler.. |
teşekkürler matecim okuyan gözlerine sağlık.
inşallah mevlam birgün o canım kelimesini evladına da söylemeni nasip eder. |
paylaşımın için tşkler emeğine sağlık gülgüzeli
|
Güzeldi teşekkürler
|
jasmine,Tehlikeli teşekkürler arkadaşlar vakit ayırdığınız için.
okuyan gözlerinize sağlık. |
okuyan gözlerine sağlık sevgili kaplan teşekkürler.
|