![]() |
Karnabahar Kızartması Resimli Tarif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karnabahar Kızartması Resimli TarifKarnabahar kızartması resimli tarif Karnabahar kızartması Karnabahar kızartması tarifi Karnabahar kızartması nasıl yapılır Ne güzel bir lezzettir bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 1 orta boy karnabahar Yarım limonun suyu Kızartmak için ayçiçeği yağı Tuz, karabiber Pane için: 1 su bardağı un 1 su bardağı galeta unu 2 yumurta 1 çorba kaşığı limon suyu Yarım su bardağı maden suyu Tarif Karnabaharı temizleyip çiçeklerini ayırın ve bol suyla yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pane için un, yumurtalar, limon suyu ve maden suyunu bir kâseye alıp malzemeleri birbirine yedirene kadar karıştırın ![]() Karnabahar çiçeklerini önce hazırladığınız unlu karışıma sonra galeta ununa bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karnabaharların üzerini dilerseniz sade olarak maydanozla ya da sarımsaklı yoğurt üstünede yağda kırmızı biberli sos yaparak süsleyebilirisiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|