Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kiremitte, sote, tarifleri, yemek

Yemek Tarifleri Kiremitte Et Sote

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dün tarif ekleyemedim çünkü uzun zamandır rahatsız olduğum midem için doktora gittim Ülser başlangıcı çıktı malesef Uzun zamandır "Açlığa dayanamıyorum, açlıktan ağrıyor" diye düşünüyordum ama son zamanlarda gerçekten çok rahatsız etmeye başlamıştı Artık normal bir "açlık ağrısı" olmadığını anlamıştım 6 hafta ilaç kullanacağım 6 hafta sonunda iyileşirsem iyileştim İyileşmezse -ki bu daha büyük bir problem var demek- endoskopi yapılacak Düzensiz beslenmenin, kahvaltı yapmamanın acısı buradan çıkıyor galiba Artık her sabah kahvaltı yapmam gerekiyor Ne yiyeceğim ki ben kahvaltıda?
Malzemeler
  • 1/2 kg dana eti
  • 1 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 3 - 4 adet sivri biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kadar tereyağı
  • Tuz, karabiber, pulbiber
Yapılışı[*]Etleri aşağı - yukarı serçe parmağı büyüklüğünde şeritler halinde doğrayın[*]Kiremiti ocağın üzerine koyun Suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurun[*]Etler pişince tereyağını, piyazlık doğranan soğanı ve ince ince kıyılmış sarımsakları ekleyin, kavurun Daha sonra iri iri doğranmış biber ve domatesleri ekleyip soteleyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com