Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, sote, tarifi, yapılışı

Bezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı






Bezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı
Bezelyeli Et Sote Yapılışı - Bezelyeli Et Sote Hazırlanışı - Et Yemekleri Tarifi






Malzemeler:


4 dilim biftek

3 yemek kaşığı zeytinyağı

300 gr sultani bezelye

10 mısır turşusu

1 dal taze biberiye

1 yemek kaşığı soya sosu

Taze çekilmiş karabiber



Hazırlanışı:


Bezelyelerin uç kısımlarını bıçakla temizleyin ve buharda yumuşayıncaya kadar pişirin


Biftekleri iki parmak kalınlığında doğrayın Zeytinyağı ile birlikte tavaya alarak kısık ateşte pişirin Bezelyeleri, mısırı, biberiye yapraklarını, soya sosunu ve karabiberi ekleyip 5 dakika soteleyin Sıcak servis yapın



Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.