Bezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bezelyeli Et Sote Tarifi YapılışıBezelyeli Et Sote Tarifi Yapılışı Bezelyeli Et Sote Yapılışı - Bezelyeli Et Sote Hazırlanışı - Et Yemekleri Tarifi Malzemeler: 4 dilim biftek 3 yemek kaşığı zeytinyağı 300 gr sultani bezelye 10 mısır turşusu 1 dal taze biberiye 1 yemek kaşığı soya sosu Taze çekilmiş karabiber Hazırlanışı: Bezelyelerin uç kısımlarını bıçakla temizleyin ve buharda yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() Biftekleri iki parmak kalınlığında doğrayın Zeytinyağı ile birlikte tavaya alarak kısık ateşte pişirin Bezelyeleri, mısırı, biberiye yapraklarını, soya sosunu ve karabiberi ekleyip 5 dakika soteleyin Sıcak servis yapın![]() Afiyet Olsun
|
|
|
|